جستجو

کمیسونها و اتحادیه ها

اطلاعیه ها و بخشنامه ها

آمار بازدیدکنندگان

  • افراد آنلاین: 2
  • بازدید امروز: 124
  • بازدید دیروز: 223
  • بازدید کل: 42100
  • ورودی موتورهای جستجو : 4670
  • IP شما: 18.188.152.124

دغدغه‌ها و راهکارهای اصناف ایران برای تحقق شعار سال

نقش برجسته و مؤثر اصناف در تقویت قوای اقتصادی و همچنین ارتقای سطح معیشتی مردم و در نهایت تحقق شعار سال بی‌بدیل است؛


نقش برجسته و مؤثر اصناف در تقویت قوای اقتصادی و همچنین ارتقای سطح معیشتی مردم و در نهایت تحقق شعار سال بی‌بدیل است؛ بر همین اساس همایش تحقق شعار سال ١٤٠٢ با حضور رئیسان اتاق‌‎های اصناف کشور در شیراز برگزار شد و راهکارهای مهار تورم و رشد تولید مورد بحث و بررسی قرارگرفت.
، نقش اصناف در شکل‌گیری و پشتیبانی از نهضت انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) بر همگان آشکار است؛ در حال حاضر نظام اسلامی از سوی دشمنان قسم خورده و دیرینه خود در جنگ اقتصادی قرار گرفته و در این رهگذر نقش اصناف در خنثی سازی توطئه دشمنان و تحقق منویات رهبر معظم انقلاب بسیار مؤثر است. بر همین اساس و با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۲ از سوی رهبر معظم انقلاب همایشی با عنوان «همایش تحقق شعار سال ١٤٠٢، مهار تورم و رشد تولید» در شیراز برگزار شد.
در این همایش که امروز(سه شنبه) به میزبانی اتاق اصناف مرکز فارس برگزار شد، هیات نمایندگان اتاق های اصناف سراسر کشور در اتاق ایران و جمعی از مسئولان و مقامات استانی حضور داشتند.

مشکلات اصناف برای تحقق شعار سال چیست؟
علیرضا رعنایی رییس اتاق اصناف مرکز استان فارس در این همایش با بیان اینکه رکود بازار، افزایش نرخ تورم و زیان های ناشی از کرونا شرایط سختی را برای اصناف ایجاد و تعدد بازرسی‌ها از اصناف هم مشکلات را دوچندان کرده است، گفت: اصناف قشری هستند که مورد کم لطفی مسئولان قرار می‌گیرند. رکود بازار ناشی از کرونا این قشر را با مشکلات بسیاری مواجه کرد لذا از مسئولان خواهشمندیم به درد دل اصنافی‌ها توجه کنند.
جایگاه اصناف تضعیف شده
علیرضا رعنایی با اشاره به اینکه قانون نظام صنفی که مربوط به ۲ سال گذشته است نیاز به بازنگری دارد، افزود: اگر نگاهی به مصوبات ۲ سال گذشته مجلس داشته باشیم، متأسفانه تا حدودی جایگاه اصناف تضعیف شده که این امر برای ما قابل قبول نیست و نباید شاهد اجحاف بیشتر از این به اصناف باشیم؛ به عنوان مثال عدم مطالبه گری جهت اخذ سهم قانونی اتاق‌های اصناف در موضوع تبصره ماده ۷۲ می بایست دیده شود….

راهکارها برای حل مشکلات صنفی
دکتر ربانی زاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس که در این همایش حضور داشت معتقد بود اصناف بایستی مشکلات خود را عارضه یابی کنند و پیشنهاداتشان را ارایه دهند تا این مشکلات به کمک ۱۸ نماینده فارس برطرف شود.
محسن ربانی زاده اظهار کرد: امسال شعار سال به گونه‌ای متفاوت‌تر از سالهای قبل مطرح شد؛ شعار «مهار تورم و رشد تولید» کلی گویی نیست و هرچند این شعار در ادامه شعارها در سال‌های گذشته آمده است اما امسال این شعار به صورت جدی‌تری پیگیری می‌شود؛ امسال خط‌کش و اندازه‌گیری داریم و قرار شده رشد تولید و مهار تورم را به صورت ماهانه گزارش کنیم.

نمایندگان برای حل مشکلات اصناف چه کرده‌اند؟
دکتر جعفر قادری نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی هم در این همایش با اشاره به پیگیری های نمایندگان مجلس برای بحث قانون تسهیل مجوزهای کسب و کار، اظهارکرد: در مجلس نهم قانون تسهیل مجوز را داشتیم و در مجلس یازدهم هم قانون اصلاح مواد یک تا هفت اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ و قانون سهولت در صدور مجوزها صورت گرفت؛ این سه قانون کلیدی در کمیسیون جهش تولید مصوب شده و تمام تلاش‌ها بر این بوده که نظارت‌های پیشینی‌ را به نظارت‌های پسینی تبدیل کنیم و رتبه خود را در رتبه‌بندی بین المللی ارتقا دهیم….

مشکل تعدد قوانین و عدم اجرای قوانین
دکتر عبدالرحیم رحیمی مظفری نماینده مردم کوار، سروستان و خرامه در مجلس شورای اسلامی هم اظهارکرد: متاسفانه با تعدد قوانین در کشور مواجه هستیم و هر سال هم با افزایش قوانین جدید روبرو می‌شویم؛ قوانینی که اجرا نمی‌شوند.
رحیمی مظفری ادامه داد: دلیل تعدد قوانین و عدم اجرای آنها این است که اکثر این قوانین نگاه کارشناسی ضعیفی دارند و نگاه کارشناسی این قوانین نگاهی تئوری است نه نگاهی عملیاتی و اجرایی.
وی اضافه کرد: باید کار را به دست بخش خصوصی بدهیم. دولت در مدیریت بازار ناتوان است. دولت دستگاهی نظارتی است و نباید در امور بازار وارد شود. هر کس زبان خود را بهتر متوجه می‌شود…
تارخ درج خبر : 9/2/1402 ساعت 7:55

تاریخ درج :  1402/2/9

تعداد بازدیدها : 148
 

ارسال نظر


نام :  
ایمیل :  
وبلاگ / سایت :  
 
دیدگاه :  

پیام رهبر

تبلیغات

مرکز طراحی وب زئوس

لینک های مفید

اوقات شرعی

نظر سنجی

نظر شما در مورد محتوای سایت چیست؟